Facebook Twitter Google Plus

Carrer Faura.

Sábado, 29 Abril 2017 11:32

El primer equip del CPV Faura, tercer classificat, i del CPV Foios, segon de la taula, es jugaran les seues privilegiades possicions en la que pot ser la partida de la jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés.

Tonet.

Martes, 25 Abril 2017 12:21

La Lliga Professional de Raspall ja coneix els quatre equips semifinalistes d’aquesta vint-i-quatre edició. L’últim en aconseguir-ho ha sigut el trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament del Genovés) que va derrotar ahir al trio de Ricard, Josep i Miravalles (El Poble de Castelló) pel resultat de 25  per 15 en una partida que va tindre lloc al trinquet de Villanueva de Castelló.

Faura amb els seus seguidors.

Martes, 25 Abril 2017 12:14

A falta d’una jornada per a completar la primera volta de la lliga regular del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, ja es van coneguent els equips amb possibilitats de jugar la fase final.

Montaner.

Viernes, 21 Abril 2017 16:43

La XXVI edició de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València continuarà aquest cap de setmana amb la disputa de la fase regular del torneig als trinquets de Bellreguard i Xàbia. La jornada número setze de la fase de grups es disputarà el dissabte a Bellreguard a partir de les 18:30 hores. La mateixa enfrontarà al trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva) contra la formació de Moncho, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Simat). En el trio de Simat serà dubte fins última hora Coeter II que arrastra unes molèsties que possiblement el deixen fora de combat.

Raspall adaptat parelles.

Viernes, 21 Abril 2017 12:02

Els millors jugadors de raspall adaptat estaran dissabte de matí al trinquet de Piles per disputar la sexta edició de la copa de campions per parelles. Les tres parelles que formen el campionat són Pascual de Xirivella i Paco de València; Carlos d’Alaquàs i Germàn de València i finalment l’actual pentacampió de l’individual Julio d’Oliva, jugarà esta volta amb Salva de l’Alqueria de la Comtessa què va debutar a l’última edició de l’individual.
Els tres equips s’enfrontaran a un matí ben intens amb tres partides que s’iniciaran a les 10h, l’última partida està programada per iniciar-se a les 12 hores. Una vegada més els nostres esportistes de la FESA demostraran el seu esforç, superació i esportivitat a una jornada on l’esport i la igualtat aniran de la mà.

Foto dels jugadors en la presentació.

Foto dels jugadors en la presentació.

La final s’iniciarà aquest pròxim diumenge dia 23 d’Abril a partir de les 11:30 hores al trinquet de Sueca
Presentada la gran final de la Lliga Professional d’Escala i Corda  
Jueves, 20 Abril 2017 18:21

La presentació de la final de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda ha tingut lloc durant aquest migdia al trinquet de Sueca. L’acte ha estat presidit pel president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán; qui ha estat acompanyat pel director comercial de Bankia d’Alacant i Murcia, Jesús Ángel Cecilia; per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; pel coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner, i pel representant de Val Net, Alfredo Hernando. També han estat presents els grans protagonistes, els cinc jugadors finalistes. 

Foios apunta alt.

Foios apunta alt.

Partida entre Foios i Massalfassar, la més destacada
Torna l’emoció a El Corte Inglés de Galotxa
Jueves, 20 Abril 2017 13:14

La partida entre Foios i Massalfassar será la més destacada de la huitena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, després del descans de Pasqües.

Es disputaran a Sueca i Pelayo els dies 23 d’abril i el 30 d’abril

Es disputaran a Sueca i Pelayo els dies 23 d’abril i el 30 d’abril

Enfrontarà a l'equip de Vila-real de Soro III i Javi contra el de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal
Les finals de la Lliga Professional es presenten en Sueca
Miércoles, 19 Abril 2017 17:55

La presentació oficial de  les finals de la Lliga Professional d'escala i corda es realitzarà demà dijous en el mateix trinquet de Sueca (a les 13.00 hores), escenari de la primera de les tres possibles finals de la competició d’escala i corda més important del calendari professional. Una eliminatòria que enfrontarà a l'equip de Vila-real de Soro III i Javi contra el de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal.

Ian en acció.

Ian en acció.

Pas de gegant per a semifinals de Raspall - Trofeu Diputació de València
Ian, Roberto i Lorja superen amb contundència al trio de Ricard a Oliva
Miércoles, 19 Abril 2017 17:52

L’equip representatiu d’Alzira format per Ian, Roberto i Lorja van superar ahir al trinquet d’Oliva al trio del Poble de Castelló de Ricard, Josep i Miravalles pel resultat de 25 per 10. Amb aquesta victòria el trio liderat per Ian ha donat un pas endavant per a classificar-se per a la ronda de semifinals, al sumar un total de 9 punts en 4 partides, compartint liderat amb el trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Aj. d’Oliva) i la parella de Moltó i Brisca (Aj. de Barxeta).

Foto de la concentració en Xeraco.

Foto de la concentració en Xeraco.

Hui dimecres 19 d’abril es realitzara la segona jornada a Petrer
Xeraco disfruta de la primera concentració de perfeccionament
Miércoles, 19 Abril 2017 10:14

Ahir dimarts 18 d’abril es va realitzar la primera jornada de tecnificació amb els jugadors de raspall d’Alacant i València. Hui dimecres 19 d’abril es realitzara la segona jornada a Petrer

El Desmarque