Facebook Twitter Google Plus
La Supercopa es disputarà el 4 de febrer

La FPV ha signat amb l’ajuntament de Pedreguer el conveni per a la supercopa i les finals del joc a ratlles

Escrito por ElDesmarque

Viernes, 13 Enero 2017 17:23

El president del comitè de Jocs a Ratlles de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines, ha signat aquest matí el conveni amb l'alcalde de Pedreguer, Sergi Ferrús, per a la celebració de la I Supercopa del Joc a Ratlles i les finals de les Lligues a Llargues i Palma de la propera edició del Trofeu "Diputació d'Alacant".

Aquest conveni farà possible que per primera vegada en la història de les llargues, se dispute una Supercopa, en aquest cas, a la modalitat de perxa, i que protagonitzaran les formacions de Parcent i Sella, com a campions de la primera categoria en 2016 de les Lligues a Llargues i a Perxa respectivament, el pròxim 4 de febrer.

També Pedreguer acollirà les finals de la XXXIII Lliga a Llargues i de la XXIV Lliga a Palma – Trofeu Diputació d’Alacant 2016 durant el 8 i 9 de juliol. Unes finals que tindran a aquest municipi de la Marina Alta en el punt de mira a nivell esportiu. Demà dissabte l'ajuntament acollirà la primera cita, ja què a la vesprada tindrà lloc l'assemblea anual de llargues a la qual s'espera una gran assistència.

CLICK PARA COMENTAR
El Desmarque