Facebook Twitter Google Plus
Cinc equips busquen les tres places que queden

Jornada d´infart en la XII Lliga juvenil d'escala i corda

Escrito por ElDesmarque

Jueves, 16 Febrero 2017 19:22
Jugadors de l´equip de Vila-real

Demà divendres es disputa la 5ª jornada de la primera fase de la XII Lliga de tecnificació juvenil d’escala i corda en el trinquet Eusebio de Sueca. A falta d´una jornada només hi ha un equip que està classificat per a disputar les semifinals, l’equip d’Alcàsser. Falten tres places per decidir, i hi ha cinc aspirants que es juguen les seues opcions de seguir en la competició. Vila-real, sisè amb quatre punts s’enfronta a l’equip de València, cinquè amb cinc punts. Una partida on l’equip que guanye deu estar en les semifinals si aconsegueix els tres punts encara que depèn dels resultats que aconseguisquen els equips de Moncada i Murla. En la segona partida, s’enfronta Murla, tercer amb sis punts contra Petrer, segons amb set punts. Una final ja que l’equip que perda pot perdre les opcions de jugar les semifinals. En l’última partida s’enfronta Alcàsser, primer amb nou punts s’enfronta a Moncada, quart amb cinc punts. L’equip de Moncada deu guanyar per a seguir amb opcions de jugar les semifinals.

Partides de la 5ª jornada de competició:

- 17 hores. Vila-real (Julio CPV Alginet - Edu CPV Llíria i Joan CPV Algimia) contra València (Pau CPV Marquesat - Álvaro CPV Castell de Castells i Josep CPV Sueca)

- 18 hores. Murla (Julio CPV Tibi - Vicent CPV Meliana i Luis Miguel CPV Benimagrell) contra Petrer (Yago CPV Castalla - Natxo CPV Castalla)

- 19 hores. Alcàsser (Joel CPV Montserrat - Javi CPV Montserrat - Adrián CPV Algimia) contra Moncada (Andrés CPV Riba-roja – Raúl CPV Benimagrell - Alejandro CPV Tibi)

Classificació de la XII Lliga juvenil escala i corda:

1º - Alcàsser (Joel CPV Montserrat - Javi CPV Montserrat i Adrián CPV Algimia) - 9 pts 

2º - Petrer (Yago CPV Castalla - Natxo CPV Castalla) - 7 pts 

3º - Murla (Julio CPV Tibi - Vicent CPV Meliana i Luis Miguel CPV Benimagrell) - 6 pts 

4º - Moncada (Andrés CPV Riba-roja - Raúl CPV Benimagrell - Alejandro CPV Tibi) - 5 pts 

5º - València (Héctor CPV Sueca - Álvaro CPV Castell de Castells i Josep CPV Sueca) - 5 pts 

6º - Vila-real (Julio CPV Alginet - Edu CPV Llíria i Joan CPV Algimia) - 4 pts

CLICK PARA COMENTAR
El Desmarque