Facebook Twitter Google Plus
Jornada número setze de la fase de grups

Als trinquets de Bellreguard i Xàbia continuarà la lluita per accedir a les semifinals de la Lliga de Raspall

Escrito por ElDesmarque

Viernes, 21 Abril 2017 16:43
Montaner.

La XXVI edició de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València continuarà aquest cap de setmana amb la disputa de la fase regular del torneig als trinquets de Bellreguard i Xàbia. La jornada número setze de la fase de grups es disputarà el dissabte a Bellreguard a partir de les 18:30 hores. La mateixa enfrontarà al trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva) contra la formació de Moncho, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Simat). En el trio de Simat serà dubte fins última hora Coeter II que arrastra unes molèsties que possiblement el deixen fora de combat.

Es tracta d’un duel de contrastos al jugar el primer contra el cuer del torneig, a pesar d’això el trio de Moncho mantindrà les seues opcions d’accedir a semifinals sempre que s’emporte els tres punts en joc. Per contra, el trio capitanejat per Pablo quasi té un peu en semifinals, i sumant un únic punt certificaria la seua classificació, inclús podria accedir a semifinals perdent les dos partides que li queden per disputar.

La Lliga continuarà el diumenge dia 23 d’abril al trinquet de Xàbia, a partir de les 11:30 hores, amb el duel que enfrontarà a la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) front al trio de Montaner, Canari i Dorín (Ajuntament de Xeraco).

També serà un duel de grans diferencies en la taula classificatòria el que es veurà a la localitat de la Marina Alta, ja que la parella capitanejada pel campió Individual comparteix el lideratge amb els trios liderats per Ian i Pablo respectivament amb un total de 9 punts, mentre que el trio de Xeraco únicament ha aconseguit 4 punts en tota la fase regular i ja està eliminat de la lluita per accedir a la ronda de semifinals.

A pesar d’això, el trio de Xeraco segur que voldrà acomiadar-se del torneig amb la seua segona victòria i deixar-se un bon regust de boca. Per contra, per a la parella es tracta d’una partida vital ja que podria certificar el seu pas a la següent ronda del campionat. La parella arriba amb una gran confiança a aquest compromís, ja que ha encarrilat tres victòries consecutives en aquesta fase de grups que li han permès oblidar el seu horrible debut en la Lliga i postular la seua candidatura al títol.

 

  • No se han encontrado comentarios

Deja tus comentarios

Para cargar tu nombre y correo automáticamente, accede a Facebook
0
Sus comentarios estarán supervisados por los administradores.
El Desmarque