Facebook Twitter Google Plus
A partir del dilluns comencen els entrenaments

Les escoles de tecnificació comencen a entrenar

Escrito por ElDesmarque

Jueves, 12 Octubre 2017 14:53
Les escoles de tecnificació comencen a entrenar.
Les escoles de tecnificació comencen a entrenar.

Arranca una nova temporada 2017 – 2018, en les seus d’entrenament de les tres províncies. A partir del pròxim dilluns 16 d’octubre començaran a entrenar els grups de perfeccionament d’escala i corda i raspall. Aquesta temporada en la modalitat de raspall s’entrenara els dilluns a la Llosa de Ranes, dimarts a Piles, dimecres a la Llosa de Ranes i divendres a Xeraco.

En la modalitat d’escala i corda s’entrenara dilluns a Pedreguer, dimarts a Vila-real, dimecres a Alcàsser, dijous a Vila-real i divendres a Petrer. Els tècnics de la Federació de Pilota Valenciana entrenaran amb alguns dels millors jugadors de la nostra pedrera perquè seguisquen millorant i perfeccionant-se en les modalitats de raspall i escala i corda. En els pròxims dies els esportistes poden enviar les inscripcions a la Federació de Pilota Valenciana al llarg de la setmana.

Les primeres competicions de tecnificació començaran a principi de novembre i es desenvoluparan fins al mes de juliol, participant els millors jugadors de les dos modalitats en cadascuna de les competicions.

CLICK PARA COMENTAR
El Desmarque