Facebook Twitter Google Plus
Les finals viscudes varen tancar la setena edició del Campionat Autonòmic de One Wall Individual.

Pasqual, Mar, Aida, Mario i Ramon, nous campions de l’Autonòmic Individual de One Wall

Escrito por ElDesmarque

Domingo, 31 Diciembre 2017 14:01
Pascual i Mar de nou campions individuals de One Wall
Pascual i Mar de nou campions individuals de One Wall

En la categoría masculina A va ser Pasqual de la Pobla qui va derrotar en extremis al jove Carlos del CPV Rafelbunyol. Després d’una renyida partida, en la que va haver de jugar-se el tercer joc de desempat, el jugador del Camp de Turia torna a sumar un trofeu de campió a les seues vitrines, després d’aconseguir també el campionat de frontó individual a principis de desembre.

Respecte a la final femenina A, Mar de Bicorp ha reeditat el títol aconseguit l’anterior temporada, en aquesta ocasió davant la seua companyera, pero ahir rival, Victoria del CPV Rafelbunyol. L’enfrontament entre elles també va ser molt renyit, guanyant un parcial cadascuna de manera molt ajustada, fins a que en el tercer joc Mar s’ha alçava amb el trofeu de campiona. Els germans Victoria i Carlos s’havien quedat els dos a les portes de proclamar-se campions individuals de one Wall.

Previament, la final de veterans enfrontava a altres coneguts i companys de club, com son Ramon i Voro del CPV Borbotó. En aquest cas Ramon si que ha aconseguit la victoria amb major facilitat, sumant els dos jocs necessaris per a fer-se amb el títol. En les finals masculina i femenina B eren Mario de Tavernes Blanques i Aida de Moixent els que guanyaven amb solvencia les seues respectives partides davant Marc de Tavernes Blanques i Irene de Massamagrell.
El lliurament de trofeus ha estat a càrrec de Pepe Galarza, alcalde de Massamagrell, Ana Belen Giner, vicepresidenta de la FPV, i Ismael Vidal “Fageca”, jugador profesional d’escala i corda.

Final Masculina A:

Pasqual CPV Pobla – 2

Carlos CPV Rafelbunyol – 1

Final Femenina A:

Mar CPV Bicorp – 2

Victoria CPV Rafelbunyol – 1

Final Veterans:

Ramon CPV Borbotó – 2

Salvador CPV Borbotó – 0

Final Masculina B:

Mario CPV Tavernes Blanques – 2

Marc CPV Tavernes Blanques – 0

Final Femenina B:

Aida CPV Borbotó – 2

Irene CPV Borbotó – 0

CLICK PARA COMENTAR
El Desmarque