Facebook Twitter Google Plus
Demà dijous 12 d’abril a partir de les 17 hores es decidiran les finals de les competicions de raspall

En els Circuits de raspall es decideixen els finalistes

Escrito por ElDesmarque

Miércoles, 11 Abril 2018 17:28
Vicent de Xeraco.
Vicent de Xeraco.

En el trinquet de la Llosa de Ranes es decidiran demà dijous 12 d’abril que equips disputen les finals absolutes del sub-18 i sub-23 de raspall. De moment hi ha tres equips en cadascuna de les categories que tenen moltes opcions de jugar la final absoluta si aconsegueixen la victòria en l’última jornada de la primera fase.

La jornada començara amb la partida del Circuit sub-18 que enfronta a l’equip de Joan i Fran, que si aconsegueixen un punt seran campions de la primera fase davant l’equip de Marcos i Marc, que no de moment no han puntuat. La segona partida d’aquesta categoria enfrontara en una final a dos equips que estan empatats a punts, el guanyador jugara la gran final. Murcianet i Rosen s’enfronten a Ramón i Albert, en una partida que pot ser molt igualada. En el sub-23, s’enfronten en una gran partida els equips de Vicent de Xeraco i Carlos d’Oliva, dos dels equips que de moment han mostrat major pegada. Tancant la gran vesprada de raspall, la partida que enfronta a l’equip d’Iván d’Ontinyent i Cristián de Chella.

Partides de la 3ª jornada dels Circuits de raspall: 
Circuit sub-18 de raspall: 
- 17 hores. Marcos Nadal (Aielo) - Marc Ortega (Alcàntera del Xúquer) contra Joan Mena (Oliva) - Fran Cano (Moixent)

- 18:15 hores. Adrian López (V. Castelló) - Joan Pastor (Genovés) contra Ramón Domenech (Sumacárcer) - Albert Todoli (Genovés)

Circuit sub-23 de raspall: 
- 17:30 hores. Carlos Salelles (Oliva) - Aarón Sanjuán (Lloc Nou) contra Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (Genovés)

- 19 hores. Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (la Llosa de Ranes) contra Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva)

Classificació Circuit sub-18 de raspall: 
1º - Joan Mena (Oliva) - Fran Cano (Moixent) – 6 pts 
2º - Adrian López (V. Castello) - Joan Pastor (Genovés) – 3 pts 
3º - Ramón Domenech (Sumacárcer) - Albert Todoli (Genovés) – 3 pts 4º - Marcos Nadal (Aielo) - Marc Ortega (Alcàntera del Xúquer) – 0 pts

Classificació Circuit sub-23 de raspall: 
1º - Vicent Sendra (Xeraco) - Jorge Sanchis (Genovés) – 5 pts 
2º - Carlos Salelles (Oliva) - Aarón Sanjuán (Lloc Nou) – 4 pts 
3º - Iván Esparza (Ontinyent) - Javi López (Oliva) - 2 pts 
4º - Cristián Asunción (Chella) - Raimon Suarez (la Llosa de Ranes) - 1 pts

CLICK PARA COMENTAR
El Desmarque