Facebook Twitter Google Plus

L’activitat en la Copa continuarà demà a la vesprada al trinquet d’Oliva.

Les formacions de Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló) i Moncho i Coeter II (Oliva-Savipecho) seran les quatre protagonistes de la partida inaugural de la III Copa de Raspall – Trofeu President Diputació València que es disputarà aquesta vesprada al trinquet de Xeraco a partir de les 18:30 hores.

Els finalistes.

Pel matí es jugaren les finals de tercera i veterans, mentre que la vesprada es disputaren les corresponents a primera i segona. La primera partida del dia, la de tercera B, ens deixava a Carlos de Gavarda com a campió, després d’una final que va controlar en tot moment davant un voluntariòs Enri. Ja en la final de tercera A era Rafa de Quatretonda el que impossava la seua pegada i joventut per a emportar-se la copa davant Gustavo de Favara. Els veterans donaren el millor espectacle, jugant totes les pilotes amb intenció i col·locació, pero finalment fou Julio de Genoves, que juga pel club de la Llosa, el que va aconseguir el triomf davant el seu amic i company de club Fede.

foto. Finalistes de 1ª categoria masculina, junt amb les autoritats

El club de la safor ha aconseguit el cinquè títol en aquesta competició, després de guanyar per 25 a 15 a l’equip de Rafelbunyol. Chaveli i Juan han jugat de forma més regular que els seus rivals Escoto i Conde, aconseguint un nou campionat per al club més llorejat de la modalitat, ja continua augmentant el seu gran historial esportiu en les competicions de clubs.

Moltó amb el trofeu de campió.

La final del XXX Individual Bankia de Raspall Professional, “Trofeu President de la Generalitat 2016” ha omplit el trinquet amb un gran ambient d’aficionats i seguidors de la modalitat de raspall. La final entre Moltó de Barxeta i Sergio del Genovés s’ha resolt de forma molt ràpida. Moltó ha guanyat amb facilitat demostrant una gran superioritat física i tècnica davant Sergio, que no ha trobat fissures en el joc del seu rival i que solament ha pogut aconseguir dos quinzes. Els dos jugadors han sigut abrigats per amics, familiars i veïns que els han recolzat des del principi mostrant-los el seu afecte i admiració.

Rafelbunyol encapçala la classificació.

Hi ha categories que ja van a disputar la fase final, altres que viuran la seua última jornada de lliga, i en primera categoría del XVIIIé Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeo Diputació de Valencia, entre dissabte i diumenge es jugarà la dotzena jornada, a falta de dos més per completar la lliga regular.

Las participantes sub-18.

El trinquete de “l´Horta Sud” disfrutara esta semana de cuatro partidas de raspall femenino, el miércoles dos partidas del Circuit sub-18 y el jueves dos partidas del Circuit sub-23. Tras la primera jornada donde se pudieron ver jugadas y partidas de gran nivel, los aficionados y seguidores de la modalidad esperan disfrutar de buenas partidas nuevamente. Esta semana debutaran los cuatro equipos que no lo hicieron en las jornadas inaugurales.

El Desmarque