Facebook Twitter Google Plus
Es celebrará a Vitoria del 16 al 19 de febrer

Valencia Basket posa a la venda els abonaments i packs per a la Copa del Rei Vitòria’17

Escrito por ElDesmarque

Viernes, 13 Enero 2017 19:28
Aficionats del Valencia Basket la darrera Copa del Rei

Valencia Basket posa a la disposició dels aficionats a partir de hui els 320 abonaments que li ha proporcionat l'ACB per a la Copa del Rei que se celebrarà a Vitòria del 16 al 19 de febrer i per a la qual els taronja estan ja classificats.

 PREU DE L´ABONAMENT COPA DEL REY:

TIPUS ABONAMENT*
Preu Abonats Valencia Basket
Categoría V
190 €
Categoría VI
155 €
Categoría VII
115 €
Categoría VIII
95 €

 

PREU DEL PACK HOTEL + BUS

Aparthotel 2 estreles o similar Allotjament *
Entrada hotel dijous, eixida diumenge i viatge anada/tornada i trasllats amb autobús ** (regrés diumenge)
Aparthotel en Vitòria (junt al pavelló)
Hab. doble: 250 euros per persona
Hab. triple: 200 euros per persona

Per tant, des de 295 euros es pot viure la Copa del Rei a Vitòria, els quatre dies de competició, amb abonament, aparthotel (en habitació triple) i transport des de València amb trasllats a Vitòria.

 Pack Animació

A més, tots els aficionats que adquirisquen els abonaments o paquets de viatge en el club taronja, se'ls obsequiarà amb un pack d'animació compost per una camiseta taronja i una bufanda, ambdues commemoratives de la pròxima edició de la Copa del Rei a Vitòria.

 Preferència Abonats VBC

Els abonats del Valencia Basket tindran preferència fins al dia 23 de gener. Presentant el passe de temporada podran adquirir qualsevol tipus de modalitat de les quals el club disposa, en relació d'un abonament per passe. A partir del dia 24 de gener els abonaments sobrants, si n'hi ha, quedaran a la disposició de la resta d’aficionats.

 Pre-reserva abonaments Copa

Els abonats interessats podran realitzar una pre-reserva dels abonaments per a la Copa del Rei dipositant només 30 euros. Esta pre-reserva dóna dret a confirmar el seu abonament fins al pròxim 23 de gener.

 

On comprar els abonaments?

L'adquisició i informació complementària, així com qualsevol consulta sobre una altra modalitat de viatge o estada es pot obtindre i realitzar en les oficines del conjunt taronja en el pavelló de la Fonteta de dilluns a divendres, de 09:30 a 14:00 hores, i de 16:00 a 20:00 hores i també durant la disputa dels partits a casa. O cridant al telèfon 902 33 00 40.

CLICK PARA COMENTAR
El Desmarque